Placki z brzoskwiniami i serem śmietankowym

Placki z brzoskwiniami i serem śmietankowym
Placki z brzoskwiniami i serem śmietankowym wymagają z grubsza 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 267 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka mleka, soli, dodatkowego cukru granulowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Placki z brzoskwiniami i serem śmietankowym, Placki Z Rabarbarowym Serem Śmietankowym, oraz Pieczone placki z twarogiem i Guawą.

Instrukcje

1
W średniej misce, połączyć zimne masło, mąka, 2 łyżeczki cukru granulowanego i sól; wrzucić do herbu masło. Za pomocą palców lub blendera do ciast, szczypta masła w mąkę, aż uformują się grube okruchy. Zacznij dodawać wodę z lodem od 1 do 2 łyżek na raz, mieszając widelcem lub łyżką, aż ciasto się połączy, gdy zostanie ściśnięte między palcami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
WodaWoda
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię; wyrabiać kilka razy, tak aby ciasto było razem. Ciasto podzielić na pół; uformować na 2 spłaszczone dyski. Owinąć każdy dysk dobrze w folię; przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
3
W średniej misce, beat twarogu, 3 łyżki brązowego cukru i żółtka z trzepaczką lub mikserem elektrycznym, aż dobrze połączone. W innej średniej misce wrzuć brzoskwinie, skrobię kukurydzianą i 2 do 4 łyżek brązowego cukru do smaku. Odstawić nadzienie na bok podczas walcowania i krojenia ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
żółtko Jajażółtko Jaja
BrzoskwiniaBrzoskwinia
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Piekarnik rozgrzać do 204°. Linia 2 arkusze cookie z silikonową matą do pieczenia nonstick lub pergaminem do gotowania; odstawić. W małej misce ubić jajko i mleko trzepaczką do mycia jajek; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
MlekoMleko
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
PiekarnikPiekarnik
5
Rozwałkuj ciasto, 1 dysk na raz, do grubości 1/4 do 1/8 cala. Używając 3-calowego okrągłego noża lub odwróconej szklanki do picia, Wytnij okrągłe ciasto (około 16 na dysk). Powtórz z pozostałym krążkiem ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
6
Połowę rund ciasta ułożyć na 2 arkuszach ciastek, pozostawiając miejsce między nimi (po 8 na arkusz).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Podziel mieszankę twarogu równomiernie między rundy. Mieszaninę brzoskwiń równomiernie podzielić między każdą okrągłą masę z serem śmietankowym. Lekko umyć krawędź każdego okrągłego ciasta z myciem jajkiem. Wierzch każdego z drugim okrągłym ciasta na pokrycie nadzienie. (Może to wymagać przearanżowania kawałków brzoskwini, ale nie stresuj się, po prostu nazwij je "rustykalnymi".) Z widelcem, uszczelnij krawędź każdego ciasta; poke kilka otworów w górnej części każdego, aby umożliwić ucieczkę pary i zapobiec wybuchowi ciasta podczas pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
CiastoCiasto
BrzoskwiniaBrzoskwinia
JajkoJajko
8
Wierzch ciasta umyć jajkiem; posypać cukrem granulowanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
JajkoJajko
9
Piec w środku piekarnika, 1 arkusz na raz, 20 do 25 minut, aż spody placków będą złocisto brązowe, a słodzone wierzchołki będą lekko pęknięte i zaczną się złocić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjąć z piekarnika; ostudzić co najmniej 10 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn