Placki z brzoskwiniami i serem śmietankowym
Placki z brzoskwiniami i serem śmietankowym wymagają z grubsza 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 267 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka mleka, soli, dodatkowego cukru granulowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Placki z brzoskwiniami i serem śmietankowym, Placki Z Rabarbarowym Serem Śmietankowym, oraz Pieczone placki z twarogiem i Guawą.
Instrukcje
W średniej misce, połączyć zimne masło, mąka, 2 łyżeczki cukru granulowanego i sól; wrzucić do herbu masło. Za pomocą palców lub blendera do ciast, szczypta masła w mąkę, aż uformują się grube okruchy. Zacznij dodawać wodę z lodem od 1 do 2 łyżek na raz, mieszając widelcem lub łyżką, aż ciasto się połączy, gdy zostanie ściśnięte między palcami.
Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię; wyrabiać kilka razy, tak aby ciasto było razem. Ciasto podzielić na pół; uformować na 2 spłaszczone dyski. Owinąć każdy dysk dobrze w folię; przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut.
W średniej misce, beat twarogu, 3 łyżki brązowego cukru i żółtka z trzepaczką lub mikserem elektrycznym, aż dobrze połączone. W innej średniej misce wrzuć brzoskwinie, skrobię kukurydzianą i 2 do 4 łyżek brązowego cukru do smaku. Odstawić nadzienie na bok podczas walcowania i krojenia ciasta.
Piekarnik rozgrzać do 204°. Linia 2 arkusze cookie z silikonową matą do pieczenia nonstick lub pergaminem do gotowania; odstawić. W małej misce ubić jajko i mleko trzepaczką do mycia jajek; odstawić.
Rozwałkuj ciasto, 1 dysk na raz, do grubości 1/4 do 1/8 cala. Używając 3-calowego okrągłego noża lub odwróconej szklanki do picia, Wytnij okrągłe ciasto (około 16 na dysk). Powtórz z pozostałym krążkiem ciasta.
Połowę rund ciasta ułożyć na 2 arkuszach ciastek, pozostawiając miejsce między nimi (po 8 na arkusz).
Podziel mieszankę twarogu równomiernie między rundy. Mieszaninę brzoskwiń równomiernie podzielić między każdą okrągłą masę z serem śmietankowym. Lekko umyć krawędź każdego okrągłego ciasta z myciem jajkiem. Wierzch każdego z drugim okrągłym ciasta na pokrycie nadzienie. (Może to wymagać przearanżowania kawałków brzoskwini, ale nie stresuj się, po prostu nazwij je "rustykalnymi".) Z widelcem, uszczelnij krawędź każdego ciasta; poke kilka otworów w górnej części każdego, aby umożliwić ucieczkę pary i zapobiec wybuchowi ciasta podczas pieczenia.
Wierzch ciasta umyć jajkiem; posypać cukrem granulowanym.
Piec w środku piekarnika, 1 arkusz na raz, 20 do 25 minut, aż spody placków będą złocisto brązowe, a słodzone wierzchołki będą lekko pęknięte i zaczną się złocić.
Wyjąć z piekarnika; ostudzić co najmniej 10 minut przed podaniem.