Placki z białej fasoli z Prosciutto i serem
Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 367 kalorii. Ten przepis służy 7. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn, fasolę cannellini, prosciutto i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Figowo-Prosciutto Flatbreads, Gruszka Prosciutto i rukola Flatbreads, oraz Toskańska zupa z białej fasoli z Prosciutto.
Instrukcje
Rozgrzej dużą patelnię; rozgrzej brojlery. Ustaw stojak 6 cali od ciepła.
Posmaruj pitas po obu stronach 2 łyżkami oleju. Gotować na patelni na dużym ogniu, aż rumiane, 3 protokół. W misce rozgnieść fasolę z czerwoną papryką, rozmarynem i prosciutto; rozłożyć na pitach. Top z migdałami i serem i przenieść patelnię do brojlerów. Dusić przez 2 minuty, aż ser topi się i pitas są złote.
Skropić olejem, pokroić w kliny i podawać.