Placki wieprzowe z musztardą
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób robiło ten przepis, a 171 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka soli, ostry ser cheddar, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Wieprzowina natarta musztardą z sosem Jeżynowo-musztardowym i przyprawionymi frytkami z piekarnika, Musztardowo-Estragonowe Zapiekanki Z Kurczaka, oraz Paszteciki z wołowiną, grzybami i musztardą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Posmaruj 12 filiżanek muffinki.
W dużej misce, połączyć wieprzowinę, ser, tymianek, szałwia, sól, pieprz, 1 łyżeczka musztardy, bułka tarta, i wszystko, ale 1 łyżka jaj. Odłogowanie
Rozwałkuj ciasto. Użyj 4-calowego kutra do ciastek, aby wyciąć 12 kółek z ciasta.
Umieść każde 4-calowe kółko na dnie uchwytu na babeczki.
Rozwałkuj pozostałe ciasto.
Wytnij dwanaście 2-calowych kółek z pozostałego ciasta. Jeśli masz resztki, zatrzymaj je.
Wypełnij każdy uchwyt na babeczki nadzieniem wieprzowym. Wierzch z 2-calowym kółkiem ciasta. Naciśnij razem z dolną tarczą ciasta. Między dwoma dyskami ciasta powinny być pewne odstępy, ale jeśli są one w większości uszczelnione, użyj widelca, aby wybić kilka otworów w górnym okręgu ciasta,aby umożliwić ucieczkę pary.
Dodaj kilka kropli wody do pozostałego jajka.
Umyć jajko na wierzchu ciasta.
Piec, aż ciasto będzie złoty kolor, o 30 protokół.
Podawać z musztardą na boku.