Bezglutenowe Whoopie ciasta może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 750 kalorii, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 1,34 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sól, skrobię z tapioki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 83 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placki Z Dyni (Bez Ziarna, Bezglutenowe), Placki dyniowe bezglutenowe, oraz Wtorek Bezglutenowy: Placki Whoopie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do nadzienia krem: w średniej misce, śmietany razem masło i warzyw skracania do światła i puszyste. (Użyj wysokiej prędkości na mikserze ręcznym lub średniej prędkości na mikserze stojącym.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie Warzyw
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać cukier puder i ubić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
3
Dodaj krem z prawoślazu i ekstrakt z wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
4
Wymieszać, aż będzie puszysta.
5
W przypadku ciastek Whoopie: Dostosuj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 350ºF. Linia 18 na 13-calowa blacha do pieczenia z pergaminem.
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
W dużej misce, ubić razem masło i brązowy cukier, aż pasta masło-cukier lekko rozjaśnia, o 1 minutę na średniej wysokiej prędkości w mikserze stand lub wysokiej prędkości z mikserem ręcznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda Kremowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Dodać jajko i ekstrakt z wanilii i mieszać przez 1 minutę. Wyłącz mikser i zeskrobać boki i dno miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Dodać połowę suchych składników.
10
Wymieszać do połączenia.
11
Dodać połowę maślanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
12
Wymieszać na gładką masę.
13
Dodać pozostałe suche składniki.
14
Wymieszać do połączenia.
15
Dodać pozostałą maślankę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
16
Wymieszać ciasto przez 30 sekund.
17
Miarka sześć 1/4-cup kopce ciasta na blasze do pieczenia. Pamiętaj, aby przestrzeń ciasto kilka centymetrów od siebie, jak ciasta rozłożą się podczas pieczenia.
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
20
Przenieś ciepłe ciastka do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
21
Powtórz z pozostałym ciasto. Jak ciasto chłodne, zrobić nadzienie krem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
22
Gdy wszystkie ciasta są całkowicie schłodzone, ułóż je razem z nadzieniem. (Jeśli ciasta są zbyt ciepłe, nadzienie stopi się. Pamiętaj, aby poczekać, aż ciasta będą całkowicie chłodne.) Szczelnie owinąć folią i przechowywać w temperaturze pokojowej do 3 dni. Te placki nie zamarzają dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos