Placki Truskawkowe
Ten przepis służy 15 i kosztuje 96 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Dzień Matki. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, serek, truskawki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Placki Truskawkowe, Zdrowe Placki Truskawkowe, oraz Placki z kiwi i truskawkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. nasmarować dno i boki 13x9-calowej patelni ze skracaniem; lekko mąką (lub spryskać patelnią sprayem do pieczenia z mąką). W dużej misce, pokonać składniki ciasta z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec 30 do 35 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W schłodzonej małej misce ubij śmietanę do ubijania na dużej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty; odstawić. W średniej misce, beat twarożek, cukier puder i wanilia na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane. Złóż bitą śmietanę.
Wierzch ostudzonego ciasta z bitą śmietaną. W razie potrzeby matowe ciasto można przechowywać w lodówce do 6 godzin. Aby służyć, pokroić ciasto na kwadraty; umieścić na poszczególnych talerzach deserowych. Wierzch z truskawkami.