Placki Sernik Jagodowo-Cytrynowy

Placki Sernik Jagodowo-Cytrynowy
Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 190 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką cukier, maliny, mleko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik Cytrynowy Kwadraty, Sernik Cytrynowy Kwadraty, oraz Sernik Cytrynowy Kwadraty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°. rozwiń skorupy na lekko posypanej mąką powierzchni roboczej. Z wałkiem do ciasta, toczyć każdą skorupę do 11 1/2 cala średnicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
PiekarnikPiekarnik
2
Wytnij 1 (8 1/2 cala) kwadrat ze środka każdej rundy.
3
Wytnij 4 kwadraty z każdego dużego kwadratu, tworząc 8 (4 1/4 cala) kwadratów. Złóż wszystkie boki każdego kwadratu 1/2 cala i toczyć do wewnątrz, tworząc grubą krawędź skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
RolkaRolka
4
Brzegi pędzla posmarować mlekiem; posypać 2 łyżeczkami cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
MlekoMleko
5
Umieścić na nieprzetworzonym dużym arkuszu ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec 6 do 8 minut lub do jasnego złotego koloru. Ochłodzić całkowicie, około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Za pomocą małych foremek do ciastek wycinaj kształty ze skrawków Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Foremka Do CiastekForemka Do Ciastek
8
Umieścić na nieprzetworzonym arkuszu cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Piec 2 do 3 minut lub do lekko rumiane. Ochłodzić całkowicie, około 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
W międzyczasie, w małej misce, ubijaj śmietanę mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. W innej małej misce ubić serek śmietankowy, 1/4 szklanki cukru i skórkę cytrynową na średniej prędkości, aż będzie puszysta. Złóż bitą śmietanę. Łyżka zaokrąglone 3 łyżki mieszanki do każdego kwadratu ciasta. Ułóż jagody i wycięcia Skórki nad nadzieniem. Przykryć i schłodzić pozostałe kwadraty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Bita śmietanaBita śmietana
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
JagodyJagody
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn