Placki ryżowe z boczkiem
Placki ryżowe z boczkiem wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka boczku, masło, slivered migdały, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Placki z dzikim ryżem i brązowym ryżem z pieczoną warzywną Ragù, Szałwia, cebula i placki Risotto z dzikim ryżem, oraz Farsz Z Dzikiego Ryżu I Boczku.
Instrukcje
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj ryż; gotuj 1 minutę, ciągle mieszając.
Dodać sól i bulion; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 40 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta, a ryż jest miękki.
Odcedzić nadmiar płynu. Lekko schłodzić.
W dużej misce umieścić jajko i białko; dodać mąkę i proszek do pieczenia, mieszając trzepaczką.
Dodaj ryż, zieloną cebulę i następne 4 składniki (zielona cebula przez boczek), mieszając gumową łopatką, aż dobrze się wymieszają.
Podgrzać dużą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu. Łyżka 3 (1/4-cup) kopce mieszaniny ryżu na patelni; spłaszczyć lekko łopatką. Gotować 2 minuty z każdej strony lub aż złoty kolor i dokładnie ogrzane. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną ryżu.