Rice Fritters: Fritelle di Riso może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Ten wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 375 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sól, orzeszki piniowe, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 godzin i 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest dobre. Podobne przepisy to Placki z rumem i ricottą: Fritelle di Ricottan e Rhum, Riso e lenticchie (ryż i soczewica), oraz Insalata di riso con würstel (Sałatka ryżowa z parówkami).
Instrukcje
1
W dużej misce przesiać mąkę, proszek do pieczenia, cukier i sól. W innej misce ubijamy jajka z mlekiem i skórką z cytryny. W 3 partiach dodać mieszaninę jaj do mieszaniny mąki, dobrze ubijając między każdym dodatkiem. Złóż ryż, orzeszki piniowe, rodzynki sułtanki i porzeczki, aż będą równomiernie rozproszone w całym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
Srebrne Nonpareile
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Porzeczki
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Złote Rodzynki
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz