Placki Rabarbarowe
Placki rabarbarowe mogą być tylko lacto ovo vegetarian przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 16G tłuszczu i w sumie 286 kalorii. Za 29 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 12. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś masło, cukier, olej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 15%, co nie jest takie wspaniałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Wyznanie właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy się, Wyznanie właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy się, oraz Gofry rabarbarowe z sosem rabarbarowym.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj mąkę, 1 szklankę cukru i sól. W małej misce ubij żółtka, mleko i masło. Stopniowo dodawać do suchych składników, mieszając do uzyskania gładkości.
Wrzucić rabarbar z pozostałym cukrem; delikatnie wymieszać w cieście. W małej misce ubij białka na sztywną pianę. Złożyć w ciasto.
Na patelni elektrycznej lub frytownicy rozgrzej olej do 375°. Upuść ciasto łyżkami stołowymi do oleju. Smażyć kilka na raz, obracając łyżką cedzakową na złoty kolor.
Odcedź na ręcznikach papierowych. Pył z cukrem cukierniczym.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45 z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 47 dolarów za butelkę.
![Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45]()
Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Mieszanka: 82% Chardonnay, 16,5% Pinot Nero, 1,5% Pinot Bianco