Placki polenta ze szparagami i jajkami
Polenta Fritters ze szparagami i jajkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $6.12 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 586 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz polentan w tubie, pieprz, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Placki polenta ze szparagami i jajkami, Placki kukurydziano-Polentowe, oraz Smażone Placki Z Serem Polenta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać polentę i szparagi; gotować 8 protokół, obracając raz.
Popchnij polentę i szparagi na bok patelni. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać jajka i smażyć, aż żółtko się ustawi, około 3 minut.
Podawać jajka na ciepłej polencie ze szparagami na boku. Wierzch z serem i czarnym pieprzem.