Placki Naleśnikowe Whoopie
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Ten przepis służy 9. Jeśli 44 grosze za porcję spada twój budżet, placki naleśnikowe mogą być znakomitym bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać smak klon, wanilia, jajko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Jagodowe placki naleśnikowe z lukrem z serem Ricotta, Whoopie Placki, oraz Whoopie Placki.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać mieszankę do pieczenia, 2 łyżki cukru, proszek do pieczenia i wanilię do wymieszania.
Dodać maślankę i jajko, mieszając widelcem lub trzepaczką do wymieszania. W średniej misce, beat twarogu, 1/3 szklanki cukru i smak klonu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 1 minutę lub do gładkiej, skrobanie miski od czasu do czasu. Stopniowo ubijaj w śmietanie na dużej prędkości 2 minuty lub aż utworzą się sztywne szczyty.
Patelnia lub patelnia na średnim ogniu (375F). W razie potrzeby smaruj patelnię olejem roślinnym (lub spryskaj sprayem do gotowania przed podgrzaniem). Na każdy naleśnik wlać 2 łyżki ciasta na gorącą patelnię. Gotować, aż na górze utworzą się bąbelki, a krawędzie wyschną. Obrócić; gotować z drugiej strony, aż złoty kolor będzie brązowy. Całkowicie fajne.
Na każdy placek rozprowadzić 2 czubate łyżki kremu klonowego na 1 naleśniku. Wierzch z drugim naleśnikiem; delikatnie przycisnąć razem. Przechowywać w lodówce.