Placki kukurydziane z kiełbasą

Placki kukurydziane z kiełbasą
Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 9g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka świeżo popękanych ziaren pieprzu, maślanki, miodu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placki Kukurydziane Na Patelni, Placki Kukurydziane Na Patelni, oraz Kukurydza i Chile placki na patelni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w małym rondlu na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ubić inhoney i skórkę pomarańczową. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1
Roztopić masło w małymsaucepan na średnim ogniu. Łyżka mlekastoidy z powierzchni i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
2
Masło wlać do małej szklanki (powinno być około 1/4 szklanki), zostawiając za sobą wszystkie rumiane kawałki; odstawić.(Alternatywnie, użyj 1/4 szklanki oleju z pestek winogron.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Pestek WinogronOlej Z Pestek Winogron
MasłoMasło
3
Gotować kiełbasę w 10 " patelni żeliwnej lub innych dużych ciężkich nonstick patelni overmedium ciepła, rozpadając się na małe kawałkiz tyłu łyżki, aż brownedand gotowane przez, O 8 protokół. Użyj łyżki szczelinowej, przenieś kiełbasę do małej kokardki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
PatelniaPatelnia
4
Dodaj kukurydzę do tej samej patelni i gotujprzez średnie ciepło, często mieszając, untilbrowned, 5-6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Przenieść kukurydzę tobowl z kiełbasą i ostudzić. Wytrzyj patelnięczyścić i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
KukurydzaKukurydza
6
Mąkę kukurydzianą ubić i 7 kolejnych składników w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
7
Ubić maślankę i jajko w dużej misce; dodać suche składniki andwisk, aż tylko połączone. Wchodzisz w kiełbasę, kukurydzę i szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Zielona CebulaZielona Cebula
KiełbasaKiełbasa
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
8
Podgrzać 1 łyżkę masła klarowanego w zarezerwowanej skórce; praca w partiach i dodawanie masła potrzebne między partiami, dodać ciasto do patelni przez łyżki stołowe. Gotować, aż plackisą chrupiące i złocisto brązowy, 2-3 protokół.Przekręcić ciasta i gotować, aż rumiane, 1-2 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło KlarowaneMasło Klarowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Przenieść ciasta do papertowels do odsączenia.
10
Podawać na ciepło skropione z masłem różowo-miodowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło MiodoweMasło Miodowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn