Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 9g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka świeżo popękanych ziaren pieprzu, maślanki, miodu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placki Kukurydziane Na Patelni, Placki Kukurydziane Na Patelni, oraz Kukurydza i Chile placki na patelni dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Masło rozpuścić w małym rondlu na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Ubić inhoney i skórkę pomarańczową. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Pomarańczowa
Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
1
Roztopić masło w małymsaucepan na średnim ogniu. Łyżka mlekastoidy z powierzchni i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
2
Masło wlać do małej szklanki (powinno być około 1/4 szklanki), zostawiając za sobą wszystkie rumiane kawałki; odstawić.(Alternatywnie, użyj 1/4 szklanki oleju z pestek winogron.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Pestek Winogron
Masło
3
Gotować kiełbasę w 10 " patelni żeliwnej lub innych dużych ciężkich nonstick patelni overmedium ciepła, rozpadając się na małe kawałkiz tyłu łyżki, aż brownedand gotowane przez, O 8 protokół. Użyj łyżki szczelinowej, przenieś kiełbasę do małej kokardki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Patelnia
4
Dodaj kukurydzę do tej samej patelni i gotujprzez średnie ciepło, często mieszając, untilbrowned, 5-6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Przenieść kukurydzę tobowl z kiełbasą i ostudzić. Wytrzyj patelnięczyścić i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa
Kukurydza
6
Mąkę kukurydzianą ubić i 7 kolejnych składników w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Kukurydziana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
7
Ubić maślankę i jajko w dużej misce; dodać suche składniki andwisk, aż tylko połączone. Wchodzisz w kiełbasę, kukurydzę i szalotki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Zielona Cebula
Kiełbasa
Kukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
8
Podgrzać 1 łyżkę masła klarowanego w zarezerwowanej skórce; praca w partiach i dodawanie masła potrzebne między partiami, dodać ciasto do patelni przez łyżki stołowe. Gotować, aż plackisą chrupiące i złocisto brązowy, 2-3 protokół.Przekręcić ciasta i gotować, aż rumiane, 1-2 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Klarowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
9
Przenieść ciasta do papertowels do odsączenia.
10
Podawać na ciepło skropione z masłem różowo-miodowym.