Placki Kukurydziane Na Patelni
Placki kukurydziane na patelni to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 193 kalorie, 4G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać soda oczyszczona, maślanka, zielona cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Placki Kukurydziane Na Patelni, Placki kukurydziane i Jalapeno, oraz Chile-Corn Griddle Cakes.
Instrukcje
Wymieszać razem pierwsze 3 składniki w małej misce.
Wymieszać razem maślankę, jajko i 2 łyżki. olej. Wymieszać z mieszanką mąki kukurydzianej tylko do wymieszania. Wymieszać z zieloną cebulą.
Pędzel 1 Łyżka. olej na gorącej patelni. Upuść mieszaninę mąki kukurydzianej przez 1/8 garści na gorącą patelnię. Spłaszczyć do 1/2 cala grubości, i gotować 1 1/2 do 2 protokół z każdej strony lub aż złoty. Powtórz proces z pozostałym cieście i olejem.