Placki Kukurydziane
Need a wegetariańska przystawka? Placki kukurydziane mogą być super przepis spróbować. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 86 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 16 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka mleka, kukurydzy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kukurydza Methi Pakoda-kukurydza i liście kozieradki-słodka kukurydza s, SweetLife Corn Falafel Fritters I Kukurydza Cayenne, oraz Placki Kukurydziane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej do 325 stopni F.
W średniej misce, połączyć mieszankę mąki kukurydzianej, mąki, cukru i soli. W małej misce, połączyć mleko i jajka.
Dodać mieszaninę mleka do mieszanki mąki kukurydzianej, dobrze mieszając. Wymieszać z masłem i kukurydzą.
Wlać olej na głębokość 2 cali w holenderskim piekarniku lub użyć frytkownicy. Wrzucić łyżki do gorącego oleju. Gotować 2 do 4 protokół, lub do złotego, obracając raz.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.