Need a wegetariańska przystawka? Placki kukurydziane może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 854 kalorie, 10g białka, oraz 60 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.79 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mielony kminek, do 8 Tomatillo, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana Sałatka Kukurydziana Z Winegretem Limonkowym Na Plackach Kukurydzianych, Patelnia Chleb Kukurydziany Ze Świeżo Pokrojoną Kukurydzą I Boczkiem, oraz Placki Z Cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dodać 2 szklanki kukurydzy do robota kuchennego i puree.
Wymieszać masę harina i mąkę i wymieszać do wymieszania. Złóż w pozostałych ziarnach kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna Kukurydzy
(mieszanka Masy Kukurydzianej)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
5
Na dużej patelni żeliwnej rozgrzej 1 łyżkę masła na średnim ogniu. Drop 1/2 porcje filiżanki ciasta do gorącej patelni tworząc paszteciki. Gotować, aż ciasta są złotobrązowe z jednej strony, i odwrócić. Kontynuuj gotowanie, aż ciasta są gotowane przez i złocisty brązowy po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Podawać ciasta kukurydziane, jak są, lub ozdobione rozdrobnioną kapustą, tomatillo guacamole, śmietana, i Salsa mango.