Placki Kukurydziane
Placki kukurydziane mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 12. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 113 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, mąkę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 18%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Kukurydza Methi Pakoda-kukurydza i liście kozieradki-słodka kukurydza s, SweetLife Corn Falafel Fritters I Kukurydza Cayenne, oraz Placki Kukurydziane dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce przesiać mąkę, proszek do pieczenia, sól i pieprz.
Połączyć mleko, kukurydza, jajka, masło, i cebula; dobrze wymieszać, i wymieszać z suchymi składnikami.
Wrzuć mieszaninę łyżką stołową do głębokiego gorącego oleju (375). Smażyć na złoty kolor, obracając raz.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.