Placki Kukurydziane

Placki Kukurydziane
Placki kukurydziane mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis służy 12. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 113 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, mąkę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 18%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Kukurydza Methi Pakoda-kukurydza i liście kozieradki-słodka kukurydza s, SweetLife Corn Falafel Fritters I Kukurydza Cayenne, oraz Placki Kukurydziane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce przesiać mąkę, proszek do pieczenia, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Połączyć mleko, kukurydza, jajka, masło, i cebula; dobrze wymieszać, i wymieszać z suchymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
KukurydzaKukurydza
JajkoJajko
MlekoMleko
3
Wrzuć mieszaninę łyżką stołową do głębokiego gorącego oleju (375). Smażyć na złoty kolor, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Podawać na gorąco.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn