Placki Jagodowo-Orzechowe
Jagodowo-orzechowe placki kruche mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 696 kalorii, 7G białka, oraz 40 g tłuszczu. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka skórki limonki, pekan, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest niesamowite. Spróbuj Placki Kruche Z Orzechami Pekan, Placki Kokosowo-Orzechowe, oraz Placki Z Rabarbarem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Orzechy pekan umieścić w jednej warstwie na płytkiej patelni.
Piec w 350 przez 8 protokół lub do tosty.
W misce wymieszać pekany, mąkę i sól.
Beat 1 szklanka masła i 1 1/2 szklanki cukru pudru na średniej prędkości z ciężkich mikser elektryczny stoisko 2 minut lub do bladego i puszyste. Beat w 1/4 łyżeczki. ekstrakt z wanilii. Stopniowo dodawaj mieszaninę mąki, ubijając z małą prędkością 30 sekund po każdym dodaniu, aż ciasto uformuje się i połączy, aby utrzymać kształt.
Nacisnąć 2 szklanki ciasta w grubej warstwie na dno lekko nasmarowanej patelni 13 x 9 cali. Wierzch równomiernie ze świeżymi jagodami.
Połączyć cukier granulowany ze skórką limonki i równomiernie posypać jagodami. Pozostałe ciasto równomiernie pokruszyć na jagodach.
Piec w 350 przez 45 do 50 minut lub do złotego koloru. Fajne kruche ciasto na patelni na stojaku drucianym 2 godziny.
Przed podaniem pokroić w kwadraty.