Placek ziemniaczany IV
Sweet Potato Pie IV jest Południowy przepis, który służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 344 kalorie, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka jaj, sól, klon ekstrakt i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Dwukrotnie pieczone Skórki ze słodkich ziemniaków z orzechami pekan Streusel (akan Individual Sweet Potato Casserole), Gulasz z słodkich ziemniaków i kiełbasy: koniec głodu na świecie jeden słodki ziemniak na raz, oraz słodkie ziemniaki Tikki, placki z słodkich ziemniaków / navratri s.
Instrukcje
Gotuj słodkie ziemniaki w całości w skórze przez 40 do 50 minut, aż skończysz. Przeprowadź zimną wodę na słodkim ziemniaku i usuń skórę. Rozbić w dużej misce.
Roztopić 1/4 szklanki masła lub margaryny i wlać do miski ze słodkimi ziemniakami. Ubić mikserem elektrycznym, aż będzie gładka. Zmiksować w słodzonym mleku skondensowanym, cynamonie, skórce pomarańczy, wanilii, gałce muszkatołowej, soli i 1 jajku.
Piec w temperaturze 425 stopni F (220 stopni C) przez 20 minut.
Wyjmij ciasto z piekarnika i zmniejsz temperaturę do 350 stopni F (175 stopni C).
Podczas pieczenia ciasta przygotuj polewę.
Wymieszać razem 1 jajko, syrop kukurydziany, brązowy cukier,1 łyżka stopionego masła, aromat klonowy i pekan.
Piec przez kolejne 25 minut, aż zestaw.