Placek Ziemniaczany
Placek ziemniaczany jest bezmleczne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 329 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, ziemniaki, mielone ziele angielskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Dwukrotnie pieczone Skórki ze słodkich ziemniaków z orzechami pekan Streusel (akan Individual Sweet Potato Casserole), Gulasz z słodkich ziemniaków i kiełbasy: koniec głodu na świecie jeden słodki ziemniak na raz, oraz słodkie ziemniaki Tikki, placki z słodkich ziemniaków / navratri s.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik 400 stopni F.
Skorupa ciasta Parbake przez 10 do 12 minut, aż lekko zbrązowieje.
W mikserze stojącym wyposażonym w łopatkę wymieszać razem ziemniaki, jajka, wanilię, cynamon, ziele angielskie i brązowy cukier na gładką masę.
Wlać mieszaninę do parzonej skorupy ciasta. Owiń krawędź skorupy folią.
Wstawić do piekarnika w temperaturze 325 stopni F i piec przez 1 godzinę.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia na stojaku przed krojeniem i podaniem.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jedno wino można spróbować Brundlmayer Steinmassl Riesling. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 39 dolarów.
![Brundlmayer Steinmassl Riesling]()
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Chłodny początek z zapachami lasu sosnowego, jałowca i czerwonej brzoskwini wyskakujących ze szkła. Obfite i solidne; bardzo żywe z dobrym średnim ciałem, chrupiącą świeżością i obfitym ekstraktem; chisseled z żywą kwasowością, która wkrótce całkowicie się zintegruje. Piękny chwyt.