Placek z masłem orzechowym XIX
Peanut Butter Pie XIX wymaga ok. 2 godziny i 5 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 100 g tłuszczu, oraz w sumie 1609 kalorii. Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 23 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz bitą polewę, cukier, skorupę ciasta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 80%. Podobne przepisy to Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, Easy No-Bake Peanut Butter Pie Jars, and a Giveaway, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi.
Instrukcje
W dużej misce ubić serek śmietankowy i cukier na gładką masę. Wlej masło orzechowe. Złóż w 1 pojemniku z ubitą polewą.
Rozprowadzić nadzienie w skorupce pieczonego ciasta. Schłodzić przez 1 godzinę.
Rozprowadzić na wierzchu z pozostałym pojemnikiem z ubitą polewą. Przechowywać w lodówce 1 godzinę przed podaniem.