Placek z kremem malinowo-cytrynowym ze skórką migdałową
Ciasto malinowo-cytrynowe z skórką migdałową to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 448 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, skórkę z 2 cytryn, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Placek z kremem malinowo-cytrynowym ze skórką migdałową, Bezglutenowa tarta brzoskwiniowa, Śliwkowa, malinowa z kremem Kardamonowym i skórką migdałową, oraz Ciasto migdałowe z kremem z twarogu cytrynowego i malinowym żelem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. w robocie kuchennym lub średniej miski, pokruszyć pastę migdałową; dodać skrobię kukurydzianą i białko jaja. Okładka; proces z Robot kuchenny, lub pokonać mikserem elektrycznym, aż gładkie.
W ungreased 9-calowy szklany talerz pie, rozwiń 1 ciasto skorupa. Mocno docisnąć skorupę do boku i do dołu.
Rozłóż mieszankę migdałów na skórce. Rozwiń drugą skórkę ciasta nad nadzieniem, zaczynając od 1 krawędzi ciasta i rozwijając do przeciwnej krawędzi. Naciśnij ciasto Skórki razem w dolnej części płyty pie. Krawędzie uszczelnienia; flet. Przykryj zewnętrzną krawędź folią; dopasuj drugą płytkę ciasta wewnątrz pierwszej płyty ciasta na wierzchu skorupy.
Usuń górną płytę ciasta; delikatnie nakłuć powierzchnię skorupy nad nadzieniem około 15 razy widelcem. Pozostawić folię na zewnętrznej krawędzi.
Piec odkryte o 15 minut dłużej lub aż górna skorupa zaczyna brązowieć.
Tymczasem w średniej misce wymieszaj skondensowane mleko, skórkę cytryny, sok z cytryny i żółtka z trzepaczką.
Zalać gorącą skórką. Obniżyć temperaturę pieca do 177°.
Piec 25 do 30 minut dłużej lub do wypełnienia jest ustawiona i dno skorupy jest złoty kolor.
Wyjąć folię; całkowicie schłodzić, około 2 i pół godziny.
Rozłóż dżem na nadzieniu. W schłodzonej głębokiej misce, ubij śmietanę do ubijania, cukier puder i wanilię mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty.
Dekoruj migdałami i malinami.