Placek z kremem malinowo-cytrynowym ze skórką migdałową

Placek z kremem malinowo-cytrynowym ze skórką migdałową
Ciasto malinowo-cytrynowe z skórką migdałową to Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 448 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, skórkę z 2 cytryn, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Placek z kremem malinowo-cytrynowym ze skórką migdałową, Bezglutenowa tarta brzoskwiniowa, Śliwkowa, malinowa z kremem Kardamonowym i skórką migdałową, oraz Ciasto migdałowe z kremem z twarogu cytrynowego i malinowym żelem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 204°. w robocie kuchennym lub średniej miski, pokruszyć pastę migdałową; dodać skrobię kukurydzianą i białko jaja. Okładka; proces z Robot kuchenny, lub pokonać mikserem elektrycznym, aż gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Białka JajBiałka Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Robot KuchennyRobot Kuchenny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
2
W ungreased 9-calowy szklany talerz pie, rozwiń 1 ciasto skorupa. Mocno docisnąć skorupę do boku i do dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
3
Rozłóż mieszankę migdałów na skórce. Rozwiń drugą skórkę ciasta nad nadzieniem, zaczynając od 1 krawędzi ciasta i rozwijając do przeciwnej krawędzi. Naciśnij ciasto Skórki razem w dolnej części płyty pie. Krawędzie uszczelnienia; flet. Przykryj zewnętrzną krawędź folią; dopasuj drugą płytkę ciasta wewnątrz pierwszej płyty ciasta na wierzchu skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
MigdałyMigdały
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Piec 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Usuń górną płytę ciasta; delikatnie nakłuć powierzchnię skorupy nad nadzieniem około 15 razy widelcem. Pozostawić folię na zewnętrznej krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Piec odkryte o 15 minut dłużej lub aż górna skorupa zaczyna brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Tymczasem w średniej misce wymieszaj skondensowane mleko, skórkę cytryny, sok z cytryny i żółtka z trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Zalać gorącą skórką. Obniżyć temperaturę pieca do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Piec 25 do 30 minut dłużej lub do wypełnienia jest ustawiona i dno skorupy jest złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Wyjąć folię; całkowicie schłodzić, około 2 i pół godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
11
Rozłóż dżem na nadzieniu. W schłodzonej głębokiej misce, ubij śmietanę do ubijania, cukier puder i wanilię mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
WaniliaWanilia
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Rozłożyć na dżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
DżemDżem
13
Dekoruj migdałami i malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
MigdałyMigdały
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn