Placek z kremem bananowym II
Placek z kremem bananowym II jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 677 kalorii, 6G białka, oraz 58 g tłuszczu. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto, lód, ciężką śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Ciasto z truskawkami i śmietaną, Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce do miksowania umieścić śmietanę i pół na pół śmietanę. Ubijaj mikserem elektrycznym, zaczynając od niskiej prędkości.
Dodaj lód i kontynuuj mieszanie przez około 5 minut.
Dodać pudding mix. Zwiększ do średniej prędkości i wymieszaj kolejne 5 minut. Włącz mikser na dużą prędkość i mieszaj, aż budyń będzie bardzo sztywny.
Dno skorupy ciasta z jednym bananem, pokrojone w plastry. Napełnić skorupkę ciasta nadzieniem do poziomu z górą, używając około połowy przygotowanego nadzienia. Na wierzchu plastry drugiego banana. Ułóż resztę nadzienia, kształtując gumową łopatką, tworząc wysoki środkowy stożek; im wyższy placek, tym bardziej spektakularny. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę, aż dokładnie schłodzone.
Aby służyć, każdy kawałek top świeżo bitą śmietaną i kilka plastrów banana do dekoracji.