Placek z kantalupy II
Ciasto kantalupowe II wymaga ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 66 g tłuszczu, oraz w sumie 1149 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka kantalupy, pie shell, bitą polewą i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto Z Kantalupą, Placek Maślany, oraz Ciasto Wiśniowe.
Instrukcje
Przygotować żelatynę zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Pozostawić do ostygnięcia aż do uzyskania konsystencji gęstego syropu.
W małej misce do miksowania ubijamy serek śmietankowy, aż będzie puszysty.
Wymieszać z cukrem cukierniczym, a następnie ubić ubitą polewą.
Rozprowadzić mieszaninę na dno skorupy ciasta.
Kantalupę wymieszać w żelatynę, a następnie wlać mieszaninę na warstwę twarogu w skorupce ciasta. Schłodzić, aż do całkowitego ustawienia.