Ciasto kantalupowe II wymaga ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 66 g tłuszczu, oraz w sumie 1149 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka kantalupy, pie shell, bitą polewą i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 52%, co jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ciasto Z Kantalupą, Placek Maślany, oraz Ciasto Wiśniowe.
Instrukcje
1
Przygotować żelatynę zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Pozostawić do ostygnięcia aż do uzyskania konsystencji gęstego syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla Karłów
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
2
W małej misce do miksowania ubijamy serek śmietankowy, aż będzie puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do Ciast
3
Wymieszać z cukrem cukierniczym, a następnie ubić ubitą polewą.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-up
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
4
Rozprowadzić mieszaninę na dno skorupy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I Osuszone
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Kantalupę wymieszać w żelatynę, a następnie wlać mieszaninę na warstwę twarogu w skorupce ciasta. Schłodzić, aż do całkowitego ustawienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Wydrylowane Mrożone Wiśnie Cierpkie, Rozmrożone, Odsączone I Osuszone