Placek Z Dyni

Placek Z Dyni
Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz zmielony imbir, żółtka jaj, gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 250 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to 2ways2percent: Pizzan z dyni i kremowy Puree z dyni z przegrzebkami i boczkiem, Dyni: dyni, gruszki i zupa jogurtowa, oraz Penne z dyni, jarmużem i kozim serem {12 tygodni zimowej dyni}.

Instrukcje

1
Przygotuj squash: napełnij głęboką patelnię 1/2 cala wody. Ćwiartka dyni i zgarnąć nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Umieść kawałki squasha wewnątrz w wodzie. Przykryć wierzch szczelnie folią i piec w temperaturze 400 ° Fahrenheita przez 45 minut do 1 godziny, aż miąższ będzie delikatny. Uważaj podczas zdejmowania folii, para może cię spalić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Zrób nadzienie: Rozgrzej piekarnik do 177°. pozostaw squasha do ostygnięcia, zeskrobaj ze skórek i umieść 4 filiżanki miąższu squasha w misce robota kuchennego ze słodzonym skondensowanym mlekiem. Puree w robocie kuchennym przez 3 minuty, często zatrzymując się, aby zeskrobać boki. Mieszanina powinna być bardzo gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych1 Puszka (15 Uncji) Pokrojonych Gruszek, Odsączonych
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Dodaj jajko i dodatkowe żółtka, cukier, przyprawy i sól, i proces przez kolejną minutę, skrobanie w dół boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
5
Wlać mieszaninę do przygotowanej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
6
Piec ciasto na środkowym stojaku piekarnika przez 30 do 40 minut, obracając co dziesięć minut, aby zapobiec spaleniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Piec, aż nadzienie lekko puffs i odrywa się od skórki trochę. Pozostawić ciasto do całkowitego ostygnięcia przed podaniem. Top z bitą śmietaną lub prawoślazu (brulee prawoślazu pod brojlerem lub za pomocą pochodni).
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych8 Szklanek Chrupkiego Ryżu, Podzielonych
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn