Placek rybny ze skórką ziemniaczaną

Placek rybny ze skórką ziemniaczaną
Placek rybny ze skórką ziemniaczaną wymaga ok. 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.25 za porcję. Jedna porcja zawiera 1100 kalorii, 48g białka, oraz 75 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz anyż, gałkę muszkatołową, wermut i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. 241 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 96%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Placek Ziemniaczany Z Podwójną Skórką, Greckie ciasto szpinakowe w cieście ziemniaczanym, oraz Placek Ziemniaczany Ze Skórką Gingersnap.

Instrukcje

1
Gotować ziemniaki przez 10-15 minut do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
2
Odcedzić i rozgnieść gałką muszkatołową, śmietaną, masłem i odrobiną przypraw. Pozostawić do ostygnięcia, następnie wmieszać żółtka i schłodzić do momentu, aż będą gotowe do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
3
Podczas gdy ziemniaki gotować, zrobić sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
4
Masło rozgrzać na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać szalotki, nasiona kopru włoskiego i anyż, i gotować, aż szalotki są miękkie, o 5 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
6
Dodaj wermut, bańki i zmniejszyć, aż nie ma syropu glazury lewo to zajmie 10-15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
7
Dodaj wywar i kontynuuj bulgotanie, aż płyn zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
8
Dodaj śmietanę i wróć do wrzenia na 2 minuty, następnie odcedz i wróć na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
Dodać kawałki ryby do sosu śmietanowego i gotować przez 2 min, aż tylko gotowane. Zagnieść groszek, ugotowane na twardo jajko i zioła, doprawić i dodać trochę soku z cytryny. Porcję sosu rybnego do poszczególnych potraw lub 1 dużego naczynia. Top z puree ziemniaczanym: albo rurka na worku rurowym wyposażonym w dyszę gwiazdową lub po prostu łyżka na górze i szorować widelcem. Dot top z odrobiną dodatkowego masła, a następnie piec przez 15 minut dla małych potraw lub 30 minut dla dużego, aż złoty i bulgotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciastka CielęceCiastka Cielęce
Sos śmietanowySos śmietanowy
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Sos RybnySos Rybny
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Esperto Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia57
Magazyn