Jeśli 6,43 zł / porcja spada w budżecie, placek rybny z polewą ze słodkich ziemniaków może być ogromny pescatarian przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 53g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 618 kalorii. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać skórkę z cytryny, krewetki tygrysie, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Placek Ziemniaczany Z Polewą Orzechową, Pieczony Słodki Ziemniak Z Polewą, oraz Gofry ze słodkich ziemniaków z polewą orzechową dla podobnych receptur.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.