Placek rozmarynowy z serem pleśniowym, winogronami i miodem

Placek rozmarynowy z serem pleśniowym, winogronami i miodem
Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 17. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jeśli masz aktywne drożdże, ser, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Placek Rozmarynowy Z Serem Pleśniowym, Winogronami I Miodem, Flatbread o zapachu rozmarynu z czarnymi winogronami, oraz Miodowo-rozmarynowe wiśnie i ser pleśniowy Crostini.

Instrukcje

1
W dużej misce, ubić drożdże i cukier z 1/4 szklanki mąki. Wymieszać w 1/4 szklanki ciepłej wody i odstawić do lekko spieniony, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodać rozmaryn, drobną sól, pieprz i pozostałe 1 3/4 szklanki mąki i 1/2 szklanki wody; mieszać, aż ciasto tworzy. Obrócić ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię roboczą i ugniatać do uzyskania gładkości, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól DrobnaSól Drobna
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
3
Przełożyć ciasto do miski naoliwionej, przykryć i odstawić do wyrośnięcia w miejscu wolnym od przeciągów, aż do wyblaknięcia i podwojenia luzem, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
5
Umieść kamień do pizzy na dnie piekarnika i podgrzewaj przez co najmniej 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)1 Zielona Cebula, Pokrojona W Plasterki, Do Dekoracji (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą. Nacisnąć i rozciągnąć ciasto na 13-calową okrągłą, a następnie przenieść do lekko posypanej mąką skórki do pizzy. Do ciasta wcisnąć winogrona i posypać solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
WinogronaWinogrona
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
7
Przesuń flatbread na gorącym kamieniu i piec przez około 12 minut, aż skorupa jest złoty i winogrona zaczęły uwalniać niektóre z ich soków.
Składniki, których będziesz potrzebować
FlatbreadFlatbread
WinogronaWinogrona
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
8
Posypać serem pleśniowym i piec przez około 2 minuty dłużej, aż ser się rozpuści. Wsuń płaski chleb na powierzchnię roboczą, skrop miód i posyp szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
FlatbreadFlatbread
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
9
Pokroić w kliny i podawać.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje17
Ocena Zdrowia2
Magazyn