Ten przepis służy 8 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 321 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, bitą polewę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Różowe babeczki grejpfrutowe z różowym grejpfrutowym lukrem serowym, Różowe Babeczki Grejpfrutowe, oraz Szprycer Różowy Grejpfrut.
Instrukcje
1
Najpierw zrób skórkę. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszać razem okruchy, cukier i masło. Naciśnij do dołu i do góry strony 9 calowy szklany talerz ciasto.