Placek Pomidorowy
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 76 g tłuszczu, oraz w sumie 1166 kalorii. Ten przepis służy 1. Jeśli 3,62 zł za porcję spada w budżecie, placek pomidorowy może być ogromny bezmleczne i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz liście bazylii, trzy sery, gotową do użycia skórkę z ciasta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 1 minuta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Placek pomidorowy Sandy, Placek Maślany, oraz Ciasto Wiśniowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Linia 9-calowa płyta pie z Pie crust zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla pie one-crust. Przebić dno i bok widelcem.
Piec 12 do 14 min. albo tylko do momentu, aż krawędź zacznie brązowieć. W międzyczasie umieść pomidory w durszlaku ustawionym nad miską; naciśnij na pomidory z tyłu łyżki, aby uwolnić jak najwięcej soku. Wyrzucić sok.
Na spód Skórki posypać cebulą, na wierzch pomidorami i bazylią.
Połączyć ser i majonez; łyżka na pomidory, w ciągu 1/2 cala krawędzi.
Piec 30 do 32 min. lub do momentu, gdy wypełnienie zostanie podgrzane, a skorupa będzie złotobrązowa.