Placek pasterski Zofii
Ciasto pasterskie Sophie może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 4,38 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1017 kalorii, 52g białka, oraz 59G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to szkockie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać mieloną jagnięcinę, pieczenie ziemniaków, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kołacki Zofii, Sophie Dahl ' s Créspeou, oraz Zapiekanka z hamburgera Sophie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Umieść ziemniaki w rondlu i napełnij wystarczającą ilością wody, aby przykryć. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na średnim ogniu, aż będzie wystarczająco miękki, aby przebić widelcem, o 10 protokół.
Odcedzić i rozgnieść z masłem i mlekiem do pożądanej konsystencji.
Tymczasem kruszyć mieloną jagnięcinę na dużą patelnię. Gotować i mieszać, aż nie będzie już różowy. Doprawić sosem Worcestershire i bulionem wołowym.
Dodać grzyby i cebulę; nadal gotować i mieszać do miękkości.
Przenieść zawartość patelni do dużego naczynia żaroodpornego.
Fasolkę, pomidory pokrojone w kostkę, sos i marchew wymieszać z jagnięciną. Ułożyć na wierzchu duże plamy puree ziemniaczanego i ostrożnie rozprowadzić równomiernie, aby pokryć całą górę. Rozetrzyj go widelcem, aby uzyskać chrupiącą teksturę na wierzchu, gdy brązowieje.
Piec przez 10 minut w nagrzanym piekarniku, aż wierzch będzie rumiany i chrupiący.