Placek pasterski Zofii

Placek pasterski Zofii
Ciasto pasterskie Sophie może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru dań głównych. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje 4,38 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 1017 kalorii, 52g białka, oraz 59G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to szkockie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać mieloną jagnięcinę, pieczenie ziemniaków, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kołacki Zofii, Sophie Dahl ' s Créspeou, oraz Zapiekanka z hamburgera Sophie.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść ziemniaki w rondlu i napełnij wystarczającą ilością wody, aby przykryć. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na średnim ogniu, aż będzie wystarczająco miękki, aby przebić widelcem, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Odcedzić i rozgnieść z masłem i mlekiem do pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
4
Tymczasem kruszyć mieloną jagnięcinę na dużą patelnię. Gotować i mieszać, aż nie będzie już różowy. Doprawić sosem Worcestershire i bulionem wołowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
500 Gramów Premium Mięsa Wołowego500 Gramów Premium Mięsa Wołowego
Mielona JagnięcinaMielona Jagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać grzyby i cebulę; nadal gotować i mieszać do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Przenieść zawartość patelni do dużego naczynia żaroodpornego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Fasolkę, pomidory pokrojone w kostkę, sos i marchew wymieszać z jagnięciną. Ułożyć na wierzchu duże plamy puree ziemniaczanego i ostrożnie rozprowadzić równomiernie, aby pokryć całą górę. Rozetrzyj go widelcem, aby uzyskać chrupiącą teksturę na wierzchu, gdy brązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Po PieczeniuFasola Po Pieczeniu
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
8
Piec przez 10 minut w nagrzanym piekarniku, aż wierzch będzie rumiany i chrupiący.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia61
Magazyn