Węgierskie ciasto pasterskie może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.99 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 632 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz skrobiowe ziemniaki, kilka gałązek majeranku, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób naprawdę lubiło to szkockie danie. 41 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Placek pasterski po węgiersku, Paleo Shepherd ' s Pie, oraz Wieprzowina Ragu Po Węgiersku.
Instrukcje
1
Char paprykę nad otwartym płomieniem palnika lub pod brojlerem z drzwi piekarnika lekko popękane dla pary uciec aż czarny, obracając często.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Umieść zwęglony pieprz w misce, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, następnie obrać pieprz, posiekać i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Tymczasem mięso osuszamy i obficie doprawiamy solą i pieprzem, pogłębiamy w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Mąka Uniwersalna
Mięso
4
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia w dużym piecu holenderskim na średnim ogniu, dodać mięso i brązowy z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra Virgin
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
5
Wyjmij rumiane mięso na talerz i dodaj pozostałą oliwę z oliwek, 2 zwoje patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodać cebulę, marchew, czosnek, papryka, kminek, majeranek i gotować do zmiękczenia 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majeranek
Nasiona Kminku
Marchew
Papryka
Czosnek
Cebula
7
Dodać do koncentratu pomidorowego i wymieszać 1 minutę. Wymieszać w bulion wołowy i Worcestershire i doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i przesuń mięso i paprykę do garnka. Gotować 30 minut, aż wołowina będzie po prostu miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Pasta Pomidorowa
Bulion Wołowy
Papryka
Wołowina
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
8
W międzyczasie gotować ziemniaki i pasternak do miękkości, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak
Ziemniak
9
Odcedzić i powrócić do gorącego garnka i zacieru z solą, pieprzem, masłem, śmietaną, jajkiem i ziołami do wyboru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Masło
Pieprz
Sól
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
10
Gulasz przełożyć do naczynia żaroodpornego i polać ziemniakami. Całkowicie schłodzić naczynie i przechowywać do przygotowania posiłku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie Zapiekane
11
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
12
Podgrzać i piec aż do ogrzania i ziemniaki są brązowe na wierzchu, 45 do 60 protokół. Jeśli nie zrobić to danie jako zrobić przed posiłkiem następnie brązowe ziemniaki pod gorącym brojlerem na środkowej półce piekarnika 5 do 7 minut, aż złoty na brzegach.