Placek pasterski po węgiersku

Placek pasterski po węgiersku
Węgierskie ciasto pasterskie może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.99 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 632 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz skrobiowe ziemniaki, kilka gałązek majeranku, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób naprawdę lubiło to szkockie danie. 41 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Placek pasterski po węgiersku, Paleo Shepherd ' s Pie, oraz Wieprzowina Ragu Po Węgiersku.

Instrukcje

1
Char paprykę nad otwartym płomieniem palnika lub pod brojlerem z drzwi piekarnika lekko popękane dla pary uciec aż czarny, obracając często.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść zwęglony pieprz w misce, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, następnie obrać pieprz, posiekać i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Tymczasem mięso osuszamy i obficie doprawiamy solą i pieprzem, pogłębiamy w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MięsoMięso
4
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia w dużym piecu holenderskim na średnim ogniu, dodać mięso i brązowy z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Wyjmij rumiane mięso na talerz i dodaj pozostałą oliwę z oliwek, 2 zwoje patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać cebulę, marchew, czosnek, papryka, kminek, majeranek i gotować do zmiękczenia 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
Nasiona KminkuNasiona Kminku
MarchewMarchew
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
7
Dodać do koncentratu pomidorowego i wymieszać 1 minutę. Wymieszać w bulion wołowy i Worcestershire i doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i przesuń mięso i paprykę do garnka. Gotować 30 minut, aż wołowina będzie po prostu miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Bulion WołowyBulion Wołowy
PaprykaPapryka
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
W międzyczasie gotować ziemniaki i pasternak do miękkości, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
ZiemniakZiemniak
9
Odcedzić i powrócić do gorącego garnka i zacieru z solą, pieprzem, masłem, śmietaną, jajkiem i ziołami do wyboru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
MasłoMasło
PieprzPieprz
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
10
Gulasz przełożyć do naczynia żaroodpornego i polać ziemniakami. Całkowicie schłodzić naczynie i przechowywać do przygotowania posiłku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
11
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Podgrzać i piec aż do ogrzania i ziemniaki są brązowe na wierzchu, 45 do 60 protokół. Jeśli nie zrobić to danie jako zrobić przed posiłkiem następnie brązowe ziemniaki pod gorącym brojlerem na środkowej półce piekarnika 5 do 7 minut, aż złoty na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler

Składniki

7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweostra papryka, jeśli to możliwe wędzonaostra papryka, jeśli to możliwe wędzona23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych13 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calakminek, pół palmykminek, pół palmy21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejdo 3 średniej marchewki, małe kostkido 3 średniej marchewki, małe kostki1garśćŚwieży koperek, pietruszka lub szczypiorek, drobno posiekanyŚwieży koperek, pietruszka lub szczypiorek, drobno posiekany1opakowanie naturalnej mieszanki do ciastopakowanie naturalnej mieszanki do ciast6krewetki i żyłkiMąka, do pogłębianiaMąka, do pogłębiania4goździkiczosnek w plasterkachczosnek w plasterkach1sprigKilka świeży majeranek, liście zebrane i posiekane lub około 2 łyżeczki suszoneKilka świeży majeranek, liście zebrane i posiekane lub około 2 łyżeczki suszone591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1łyżka czerwony ocet winnycebula lub 2 średnie cebule, posiekanecebula lub 2 średnie cebule, posiekane2do 3 pasternaków, obranych i pokrojonych w kawałkido 3 pasternaków, obranych i pokrojonych w kawałki1łyżka czerwony ocet winnyczerwona paprykaczerwona papryka6krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Top polędwica lub końcówki polędwicy pokrojone na kawałki wielkości kęsaTop polędwica lub końcówki polędwicy pokrojone na kawałki wielkości kęsa1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę9071 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ziemniaki skrobiowe, obrane i pokrojone w kostkę lub plasterki o grubości 1 calaziemniaki skrobiowe, obrane i pokrojone w kostkę lub plasterki o grubości 1 cala591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweO słodkiej papryceO słodkiej papryce591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia55
Magazyn