Placek pasterski po węgiersku

Placek pasterski po węgiersku
Węgierskie ciasto pasterskie może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.99 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 632 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz skrobiowe ziemniaki, kilka gałązek majeranku, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób naprawdę lubiło to szkockie danie. 41 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Placek pasterski po węgiersku, Paleo Shepherd ' s Pie, oraz Wieprzowina Ragu Po Węgiersku.

Instrukcje

1
Char paprykę nad otwartym płomieniem palnika lub pod brojlerem z drzwi piekarnika lekko popękane dla pary uciec aż czarny, obracając często.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść zwęglony pieprz w misce, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, następnie obrać pieprz, posiekać i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Tymczasem mięso osuszamy i obficie doprawiamy solą i pieprzem, pogłębiamy w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MięsoMięso
4
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia w dużym piecu holenderskim na średnim ogniu, dodać mięso i brązowy z obu stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Wyjmij rumiane mięso na talerz i dodaj pozostałą oliwę z oliwek, 2 zwoje patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać cebulę, marchew, czosnek, papryka, kminek, majeranek i gotować do zmiękczenia 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajeranekMajeranek
Nasiona KminkuNasiona Kminku
MarchewMarchew
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
7
Dodać do koncentratu pomidorowego i wymieszać 1 minutę. Wymieszać w bulion wołowy i Worcestershire i doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i przesuń mięso i paprykę do garnka. Gotować 30 minut, aż wołowina będzie po prostu miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Bulion WołowyBulion Wołowy
PaprykaPapryka
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
W międzyczasie gotować ziemniaki i pasternak do miękkości, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
ZiemniakZiemniak
9
Odcedzić i powrócić do gorącego garnka i zacieru z solą, pieprzem, masłem, śmietaną, jajkiem i ziołami do wyboru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
MasłoMasło
PieprzPieprz
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
10
Gulasz przełożyć do naczynia żaroodpornego i polać ziemniakami. Całkowicie schłodzić naczynie i przechowywać do przygotowania posiłku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
11
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Podgrzać i piec aż do ogrzania i ziemniaki są brązowe na wierzchu, 45 do 60 protokół. Jeśli nie zrobić to danie jako zrobić przed posiłkiem następnie brązowe ziemniaki pod gorącym brojlerem na środkowej półce piekarnika 5 do 7 minut, aż złoty na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler

Składniki

7101 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebulion wołowybulion wołowy22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny12 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzukminek, pół palmykminek, pół palmy21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejdo 3 średniej marchewki, małe kostkido 3 średniej marchewki, małe kostki1garśćŚwieży koperek, pietruszka lub szczypiorek, drobno posiekanyŚwieży koperek, pietruszka lub szczypiorek, drobno posiekany1olej do smażenia, najlepiej rzepakowyolej do smażenia, najlepiej rzepakowy6krewetki i żyłkiMąka, do pogłębianiaMąka, do pogłębiania4goździkiczosnek w plasterkachczosnek w plasterkach1sprigKilka świeży majeranek, liście zebrane i posiekane lub około 2 łyżeczki suszoneKilka świeży majeranek, liście zebrane i posiekane lub około 2 łyżeczki suszone591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1łyżka czerwony ocet winnycebula lub 2 średnie cebule, posiekanecebula lub 2 średnie cebule, posiekane2do 3 pasternaków, obranych i pokrojonych w kawałkido 3 pasternaków, obranych i pokrojonych w kawałki1łyżka czerwony ocet winnyczerwona paprykaczerwona papryka6krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeTop polędwica lub końcówki polędwicy pokrojone na kawałki wielkości kęsaTop polędwica lub końcówki polędwicy pokrojone na kawałki wielkości kęsa1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeziemniaki skrobiowe, obrane i pokrojone w kostkę lub plasterki o grubości 1 calaziemniaki skrobiowe, obrane i pokrojone w kostkę lub plasterki o grubości 1 cala591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweO słodkiej papryceO słodkiej papryce591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia55
Magazyn