Placek Owsiany I

Placek Owsiany I
Placek owsiany I jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 439 kalorii. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sól, kokos, syrop kukurydziany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Wiśniowe, Placek Maślany, oraz Najfajniejsze Ciasto Brownie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce dobrze ubić jajka. Wymieszać z cukrem, masłem lub margaryną, syropem kukurydzianym, płatkami owsianymi, wanilią i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
MasłoMasło
Płatki OwsianePłatki Owsiane
WaniliaWanilia
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wlać mieszaninę do skorupy ciasta i top z kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
KokosKokos
3
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 do 35 minut. Schłodzić przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn