Placek maślany z melasą
Placek maślany z melasą to Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 364 kalorie, 3G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka melasy, cukru, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Silver Dollar Buttermilk-naleśniki orzechowe z masłem Bourbon Melasses i syropem klonowym, [] Sałatka z grillowanym czosnkiem i maślanką z kurczaka z sosem Maślankowo-Tahini, oraz Gofry maślane z maślanką smażony kurczak dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, masło śmietankowe do lekkiego i puszystego. Stopniowo dodawać cukier i dobrze ubić. Ubić jajka.
Dodać mąkę, maślankę i wanilię; ubić na gładką masę
Wlać nadzienie do skorupy ciasta i piec w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) przez 5 minut. Zmniejszyć ogień do 350 stopni F (175 stopni C); piec przez dodatkowe 45 minut, lub aż zestaw.
Schłodzić w temperaturze pokojowej, a następnie schłodzić. Podczas podawania, skropić poszczególne porcje ciasta z melasą, aby uzyskać niezrównaną kombinację smaków!