Placek Maślany Z Podwójną Skórką

Placek Maślany Z Podwójną Skórką
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta z maślanką z podwójną skorupą. Ten przepis służy 8 i kosztuje 54 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis od Serious Eats ma 248 fanów. Mieszanka cynamonu, żółtka jaj, maślanki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Double Crusted Chicken Pot Pie, Szarlotka Z Podwójną Skórką, oraz Podwójnie Chrupiąca Śliwka.

Instrukcje

1
W dużej misce, ubij razem cukier i mąkę i odstawić. W dużej misce ubijamy, aby połączyć maślankę, żółtka, całe jajka, masło, wanilię, cynamon, gałkę muszkatołową i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®Mleczne Czekoladki Hershey®'s Kisses®
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać mieszaninę cukru powoli, ubijając jak iść, aż mieszanina jest gładka i nawet.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
3
Wlać mieszaninę do schłodzonej, wypoczętej skorupki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
4
Wytnij małe kółko w środku walcowanej, wypoczętej wierzchniej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
5
Umieścić górną skórkę na cieście, uważając, aby rozciągnąć ciasto na całej powierzchni i nie pozwalając, aby zatopić się w nadzieniu. Uszczelnić krawędzie ciasta i flet je w razie potrzeby. Schłodzić ciasto przez 30 minut w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
6
Podczas schładzania ciasta wyreguluj stojak piekarnika na niższą pozycję i rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Umieścić ciasto na środku regału i piec przez 15 minut, następnie obniżyć temperaturę piekarnika do 177° i piec przez 35-40 dodatkowych minut, aż środek jiggles. Jeśli chcesz trochę dodatkowego koloru na górze ciasta, przesuń stojak na środek na ostatnie dziesięć minut pieczenia, co zachęci do brązowienia. Pozostawić ciasto do całkowitego ostygnięcia przed podaniem, lub schłodzić do temperatury pokojowej, a następnie umieścić w lodówce. Najlepiej spożywać w ciągu 24 godzin od pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn