Placek kukurydziany z lodami maślanymi i kompot z rabarbaru

Ciasto kukurydziane z lodami maślanymi i kompot z rabarbaru może być właśnie deserem, którego szukasz. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 432 kalorie. Jeśli masz pod ręką grubo kostki cukru, proszek do pieczenia, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Bezmleczne Ciasto Z Rabarbarem, Gofry cytrynowo-kukurydziane z kompot Malinowo-rabarbarowym, oraz Bezglutenowy miodowy placek kukurydziany z kompot truskawkowy + MIODOWA bita śmietana.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Obficie masło 9-calowa patelnia z 2-calowymi bokami. Kurz z mąką kukurydzianą, wyciągając nadmiar. Mąkę przesiać, 1/2 szklanki mąki kukurydzianej, proszek do pieczenia i sól do średniej miski. Używając miksera elektrycznego, ubij masło w dużej misce, aż będzie gładkie i puszyste. Ubić skórką pomarańczową. Stopniowo dodawać 1 szklankę cukru i ubijać do lekkiego i puszystego, od czasu do czasu zdrapując boki miski.
Dodawać jajka po 1 na raz, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubić w śmietanie i wanilii. Złóż suche składniki w 3 dodatkach, aż do momentu włączenia.
Przenieść ciasto do patelni; gładka Góra.
Posypać kruszonym cukrem.
Piec ciasto, aż tester włożony do środka wyjdzie czysty, 25 do 30 minut. Schłodzić w patelni na stelażu 10 minut. Uruchom nóż wokół boków patelni, aby poluzować. Ciasto obrócić na talerz, a następnie odwrócić, zmiażdżony cukier bokiem do góry, na stojak. Całkowicie fajne. DO AHEAD: może być wykonany 8 godzin wcześniej. Owinąć w folię; odstawić w temperaturze pokojowej.
Podawać z lodami z maślanki i kompot z rabarbaru.