Placek Jabłkowy

Placek Jabłkowy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać ciasto jabłkowe spróbować. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 203 kalorie. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i zbierz jabłka, cukier turbinado, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Ciasto Wiśniowe, Placek Maślany, oraz Świeże Ciasto Z Jeżynami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425° F. w dużej misce wrzuć jabłka z cukrem i cynamonem, aby równomiernie je pokryć. Przygotowaną, schłodzoną dolną skórkę ciasta wypełniamy mieszanką jabłkową. Stos jabłek w centrum, aby utworzyć wysoką kopułę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Jabłka szczelnie przykryć przygotowaną, schłodzoną wierzchnią skórką. Zagniatać krawędzie, i cięcia szczelin w górze do odpowietrzania pary. Pozostawić ukształtowane ciasto do schłodzenia i odpoczynku przez 30 minut w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
3
Po schłodzeniu ciasta przez 30 minut, umyj je umyciem jajecznym, posyp cukrem turbinado, włóż do piekarnika o temperaturze 425 stopni na 20 minut, obracając w połowie. Po 20 minutach, obrócić piekarnik do 375° i pozostawić do pieczenia przez dodatkowe 45 minut, obracając ponownie w połowie, lub aż skorupa jest głęboki złoty brąz i nadzienie jest bulgotanie i odciągnął od górnej skorupy i spadł na dno ciasta. Jeśli górna skorupa zacznie się palić w miejscach, przykryj je folią, aby odchylić ciepło. Pozostawić ciasto do ostygnięcia przez 30 minut, a następnie podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier TurbinadoCukier Turbinado
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn