Placek Dyniowy Z Nadzieniem Streusel
Streusel-Topped Pumpkin Pie wymaga około 2 godziny i 15 minut od początku do końca. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 405 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, cukier granulowany, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Placek Dyniowy Z Nadzieniem Streusel, Placek Dyniowy Z Nadzieniem Streusel, oraz Placek Z Dyni Streusel.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 425 stopni F.
Umieścić pie crust w 9-calowej szklanej patelni pie zgodnie z instrukcją na pudełku dla ciasta wypełnionego jedną skórką.
W dużej misce, wymieszać składniki wypełniające, aż dobrze wymieszane.
Wlać do patelni wyłożonej skórką.
Piec 15 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F; piec 15 minut. Tymczasem w małej misce wymieszaj składniki streusel.
Posyp streusel nadzieniem z dyni.
Piec 15 do 20 minut dłużej lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Delikatnie złożyć skórkę pomarańczową na ubitą polewę.
Podawać ciasto z polewą. Przechowywać w lodówce.