Placek Cynamonowo-Brzoskwiniowy
Przepis cynamonowo-brzoskwiniowy Cobbler jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Ten przepis służy 12 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 79 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 58 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z cytryny, skrobię kukurydzianą, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Cynamon Biszkopt Brzoskwiniowy Cobbler, Miód Cynamon Brzoskwiniowy Cobbler, oraz Placek brzoskwiniowy z skórką cynamonową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. w rondlu 4-quart, podgrzewać 1/4 szklanki masła, 1/2 szklanki cukru i skrobi kukurydzianej na średnim ogniu 1 minutę, stale mieszając, aż masło się stopi. Wymieszaj 2 łyżeczki cynamonu, gałkę muszkatołową, wanilię, ekstrakt z cytryny i brzoskwinie z zastrzeżonym syropem.
Podgrzać do wrzenia; gotować 1 minutę, od czasu do czasu mieszając.
Wlać do ungreased 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia.
W średniej misce, wymieszać Bisquick mix, 2 łyżki cukru, 1/4 łyżeczki cynamonu, mleko i 1 łyżka stopionego masła, aż miękkie formy ciasta. Upuść ciasto, ubijając łyżki stołowe na gorącej mieszance brzoskwini.
Posypać pozostałą 1 łyżką cukru.
Piec 20 do 25 minut lub do mieszaniny brzoskwini jest bąbelkowy wokół krawędzi i polewa jest złoty brąz.