Placek budyniowy II

Placek budyniowy II
Custard Pie II może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 17 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś sól, zmielony cynamon, poparzone mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 21%. Spróbuj Ciasto Z Kremem Kokosowym, Placek Maślany, oraz Ciasto Wiśniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz jajka, cukier, cynamon lub gałkę muszkatołową, wanilię i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
WaniliaWanilia
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
2
Dodaj trochę sparzonego mleka na raz, aby nie gotować jaj. Gdy wszystko jest mieszane, wlać do 8 lub 9 cali unbaked Pie shell.
Składniki, których będziesz potrzebować
Unbaked Pie CrustUnbaked Pie Crust
JajkoJajko
MlekoMleko
3
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn