Placek Brzoskwiniowy Z Kwaśną Śmietaną

Placek Brzoskwiniowy Z Kwaśną Śmietaną
Placek brzoskwiniowy z kwaśną śmietaną jest Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 8 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka śmietany, mąki, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Placek Brzoskwiniowy Z Kwaśną Śmietaną, Placek Brzoskwiniowy Z Kwaśną Śmietaną, oraz Placek Brzoskwiniowy Z Kwaśną Śmietaną.

Instrukcje

1
Zrobić skórkę: Pulse 1 ¼ szklanki mąki, 2 łyżki cukru i 1/8 łyżeczki soli w robocie kuchennym do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
Dodać 8 łyżek masła (około 4 uncji masy); proces, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek, około 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Dodać żółtko i pulsować. Po uruchomieniu maszyny dodaj wodę z lodem w powolnym, stałym strumieniu przez rurę zasilającą, aż ciasto pozostanie kruche, ale zacznie się trzymać razem. Ciasto wyłożyć na powierzchnię roboczą; uformować w dysk. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę (do 2 dni).Dodać brązowy cukier polewa: za pomocą widelca wymieszać brązowy cukier, pozostałe 3 łyżki mąki, proszek do pieczenia, i szczypta soli w średniej misce, aż dobrze włączone i bardziej sypki niż grudki. Używając rąk lub blendera do ciast, pokrój pozostałe 4 łyżki masła, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Brązowy CukierBrązowy Cukier
WodaWoda
żółtko Jajażółtko Jaja
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Rozwałkuj ciasto: na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto do grubości około 1/8 cala. Dopasuj do 9 ½ - lub 10-calowy talerz pie (około 1 ½ cala głębokości). Trim krawędzi do 1 cala; złożyć pod, i zacisnąć lub udekorować zgodnie z potrzebami. Dno ciasta przebić widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
5
Przenieść do zamrażarki na 30 minut. To ciasto może być lepkie, czasami łatwiej jest go zwinąć między mąką arkuszy pergaminu.Blind upiec skorupę: Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Linia skorupa z pergaminem, i wypełnić odważnikami ciasta lub suszonej fasoli. Upewnij się, że obręcz jest całkowicie pokryte pergaminem lub zrobić kołnierz folii, aby być bezpieczne; piec przez 10 minut. Ostrożnie usuń ciężarki i pergamin. Powrót do piekarnika i piec, aż ledwo blady złoty kolor, 5 do 6 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SuszonaFasola Suszona
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Przenieś do stojaka z drutu w celu ostygnięcia; zmniejsz temperaturę piekarnika do 375 stopni.Wykonać nadzienie: pokroić każdą z czterech połówek brzoskwini na 3 równe kliny.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
7
Pozostałe 2 połówki brzoskwini pokroić w kostkę ½ cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrzoskwiniaBrzoskwinia
8
Do średniej miski włożyć brzoskwinię i pokroić w kostkę. posypać granulowanym cukrem i szczyptą soli. delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
BrzoskwiniaBrzoskwinia
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Odstawić na 15 minut. W międzyczasie rozłóż połowę kwaśnej śmietany na dno schłodzonej Skórki; posypać jedną trzecią brązowego cukru na wierzchu kwaśnej śmietany. Ułóż kliny brzoskwini w ciasny okrągły wzór, ściskając lub lekko nakładając je, aby pasowały w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
BrzoskwiniaBrzoskwinia
10
Pozostałe pokrojone w kostkę brzoskwinie i cały zgromadzony płyn rozłożyć równomiernie na klinach brzoskwini; rozprowadzić lub ułożyć na wierzchu pozostałe 3 łyżki kwaśnej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
BrzoskwiniaBrzoskwinia
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
11
Posypać pozostałą brązową polewą cukrową.Przykryj tylko odsłoniętą krawędź skorupy pierścieniem folii, aby skorupa nie stała się zbyt brązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
12
Piec ciasto, aż napełnianie jest bulgotanie i polewa jest złoty brąz, o 45 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Ostudzić na stojaku z drutu co najmniej 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
14
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn