Placek brzoskwiniowy II
Peach Cobbler II to Wegetariańskie przepis z 1 porcją. Ten deser ma 1685 kalorii, 35g białka, oraz 57 g tłuszczu na porcję. Na $7.3 za porcję, ten przepis okładki 64% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 51 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, brzoskwinie, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 97%. Podobne przepisy to Jiffy Peach Cobbler-brukarz, który możesz zrobić w każdej chwili, ze świeżych lub kupionych w sklepie brzoskwiń, Old Fashioned Peach Cobbler (A. K. A. Peach Puzzle), oraz Placek Brzoskwiniowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C).
Zanurz brzoskwinie we wrzącej wodzie na około 1 minutę. Ilość czasu potrzebnego do łatwego obierania skóry zmienia się w zależności od stopnia dojrzałości: jeśli naprawdę Dojrzała, może zająć mniej czasu.
Wyjąć brzoskwinie łyżką szczelinową i wlać na nie zimną wodę. Zsuń się ze skóry.
Pokrój brzoskwinie na kliny i umieść w głębokim 10-calowym talerzu do pieczenia lub 2-calowym naczyniu do pieczenia 2 quart. Brzoskwinie wymieszać z sokiem z cytryny i 1/2 szklanki cukru. Przykryć folią.
Piec 15 minut, lub aż brzoskwinie będą gorące i bąbelkowe
Ubić razem mąkę, 3 łyżki cukru, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną.
Pokroić w maśle blenderem do ciasta, aż mieszanina przypomina mały groszek.
Maślankę zalać wierzchem i wymieszać widelcem, aż mieszanina zgęstnieje. Na brzoskwinie upuść czubate łyżki ciasta. W małej filiżance wymieszaj 2 łyżeczki cukru i gałki muszkatołowej.
Piec, aż ciastka będą złociste, o 30 protokół. Ustaw naczynie na stojaku z drutu, aby ostygło 10 do 15 minut przed podaniem.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Fess Parker Santa Barbara Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Nuty kwiatowe i kwiaty pomarańczy, mieszają się z zapachami cytrusów, brzoskwini, wiciokrzewu i lekkiej moreli na nosie. Na podniebieniu znajdziesz smaki brzoskwini, moreli i cytrusów. Te smaki łączą się, aby uzyskać suchy, ale dobrze zbalansowany Riesling.