Placek brzoskwiniowy
Peach Cobbler to wegetariański deser laktoovo . Ten przepis jest przeznaczony dla 8 osób i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 320 kalorii , 3 g białka i 13 g tłuszczu . Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Mieszanka cukru, brzoskwiń, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do podania przepis zajmuje około 40 minut . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje ocenę ulepszonej łyżki wynoszącą 0% . Podobne przepisy to Mango Peach Cobbler , Peach Blueberry Cobbler i Perfect Old Fashioned Peach Cobbler .
Instrukcje
Wlać masło do płytkiej formy do pieczenia o pojemności 2 qt; odstawić.
Odcedź brzoskwinie, zachowując 1/4 szklanki soku. W rondlu doprowadź brzoskwinie i sok do wrzenia. W międzyczasie w misce wymieszaj 1 szklankę cukru, mąkę, mleko, proszek do pieczenia i sól; dobrze wymieszaj.
Wlać masło do formy do pieczenia. Nałożyć gorące brzoskwinie na ciasto.
Piec w temperaturze 400° przez 25 minut lub do momentu, aż ciasto będzie gotowe.