Placek Brzoskwiniowy
Placek brzoskwiniowy może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 10 i kosztuje $1.1 za porcję. Ten deser ma 497 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. 7 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, maślankę, gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jiffy Peach Cobbler-brukarz, który możesz zrobić w każdej chwili, ze świeżych lub kupionych w sklepie brzoskwiń, Old Fashioned Peach Cobbler (A. K. A. Peach Puzzle), oraz Placek Brzoskwiniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
W dużej misce, połączyć brzoskwinie, Likier, gałka muszkatołowa, brązowy cukier, cukier granulowany i skrobia kukurydziana.
Wlać mieszaninę do naczynia zapiekanki 13 cali na 9 cali
Mąkę, cukier, sól i proszek do pieczenia wymieszać w dużej misce.
Masło kroimy widelcem, aż ciasto będzie przypominało piasek. Powoli dodawać maślankę, aż ciasto się połączy. Możesz nie potrzebować całej maślanki.
Umieścić ciasto na powierzchni mąki i ugniatać go w 13-calowy-na-9-calowy prostokąt o grubości około 1/2-calowy i umieścić na brzoskwiniowym nadzieniu. Używaj białka jako mycia, szczotkowania na wierzchu ciasta.
Posypać 11/2-łyżki cukru na wierzchu. Gotować szewk, aż góra będzie złoty kolor, o 40 protokół.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Kuźnia Piwnice Classique Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Kuźnia Piwnic Classique Riesling
#31 Wine Spectator Top 100 2017 Najważniejsze wino Forge Cellars ma na celu ujawnienie prawdziwej natury rocznika i zbadanie terroir east SenecaLake. Fermentacja odbywa się z rodzimych drożdży w neutralnych francuskich barriques (65%), a pozostałe w stali nierdzewnej. Przy takim poziomie dojrzałości fermentacja trwała do późnej wiosny, aby zakończyć suszenie kości.Pigwa, cytryna, koper włoski i slatemingle z marcepanem i białą czekoladą, wsparte precyzyjną kwasowością.