Placek Brzoskwiniowy
Placek brzoskwiniowy jest bezmleczne deser. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 323 kalorie. Ten przepis służy 10. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz sól, brzoskwinie, lodowatą wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Jiffy Peach Cobbler-brukarz, który możesz zrobić w każdej chwili, ze świeżych lub kupionych w sklepie brzoskwiń, Old Fashioned Peach Cobbler (A. K. A. Peach Puzzle), oraz Placek Brzoskwiniowy.
Instrukcje
Umieść pierwsze 3 składniki w robocie kuchennym i pulsuj 2 do 3 razy.
Dodać kawałki margaryny i pulsować 10 razy lub aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek. Z włączonym procesorem powoli dodawaj wodę z lodem przez rynnę spożywczą, przetwarzając tylko do momentu połączenia (nie formuj kulki).
Delikatnie wciśnij mieszankę mąki w 4-calowy okrąg na wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego i przykryj dodatkową folią z tworzywa sztucznego.
Rozwałkuj ciasto, wciąż pokryte, na prostokąt o wymiarach 15 x 13 cali.
Umieścić ciasto w zamrażarce 5 minut lub do folii można łatwo usunąć.
Usuń 1 arkusz folii. Dopasuj ciasto do 2-ćwiartowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania, umożliwiając rozciągnięcie ciasta na krawędzie naczynia; Usuń górny arkusz folii z tworzywa sztucznego.
Połączyć brzoskwinie, 1/2 szklanki brązowego cukru, 2 1/2 łyżki mąki, wanilia, i cynamon w dużej misce; wrzucić delikatnie. Łyżka mieszanki brzoskwini do przygotowanego naczynia; brzegi ciasta złożyć na mieszaninie brzoskwini (będzie to tylko częściowo pokryć brzoskwinie).
Pozostałą 1/4 szklanki brązowego cukru posypać mieszanką brzoskwiniową; posypać migdałami.
Połączyć jajko i wodę w małej misce; dobrze wymieszać.
Masę jajeczną wymieszać na cieście i posypać 1 łyżką cukru.
Piec w 375 przez 45 minut lub do napełniania jest bąbelkowy i skorupa jest lekko rumiane.
Odstawić na 30 minut przed podaniem.