Placek Brzoskwiniowy

Placek brzoskwiniowy może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 361 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka proszku do pieczenia, śmietany do ubijania, mielonej gałki muszkatołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Spróbuj Jiffy Peach Cobbler-brukarz, który możesz zrobić w każdej chwili, ze świeżych lub kupionych w sklepie brzoskwiń, Old Fashioned Peach Cobbler (A. K. A. Peach Puzzle), oraz Placek Brzoskwiniowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, wymieszać brzoskwinie, 2/3 szklanki cukru, i tapioka, skórka cytryny, sok z cytryny, i wanilia.
Odstawić na co najmniej 15 minut lub do 30 minut, aby zmiękczyć tapioka, mieszając kilka razy.
W innej misce połączyć mąkę z pozostałym 1/3 szklanki cukru, proszek do pieczenia i gałkę muszkatołową. Z blenderem do ciast lub palcami, włącz masło do mieszanki mąki, aż mieszanina przypomina grube okruchy.
Dodaj śmietanę i mieszaj, aż ciasto się połączy.
W maślanym płytkim naczyniu do pieczenia 2 1/2 - do 3-quart, rozłóż poziom owoców. Używając rąk, równomiernie pokruszyć ciasto na owocach.
Piec w piekarniku 350, aż mieszanka owoców bąbelki w środku i polewa jest złoty brąz, 50 do 60 minut.