Placek brzoskwiniowo-morelowy z lodowym mlekiem migdałowym
Placek brzoskwiniowo-morelowy z lodowym mlekiem migdałowym może być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 295 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli, ale morele-połówki, proszek do pieczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Morelowy Placek Brzoskwiniowy, Brukowiec Morelowo-Migdałowy, oraz Brukowiec morelowo-migdałowy dla podobnych receptur.
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Gunderloch Estate Riesling Dry. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.