Placek brzoskwiniowo-jeżyn mama Daisy

Placek brzoskwiniowo-jeżyn mama Daisy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele południowych przepisów, więc dać Momma Daisy brzoskwinia i jeżyny Cobbler spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 733 kalorie. Na 2,75 zł za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 6. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz brzoskwinie, jajko, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 59%. Podobne przepisy to Placek brzoskwiniowo-jeżyn mama Daisy, Jeżyna Brzoskwiniowy Brukowiec, oraz Brukowiec Brzoskwiniowy Jeżyna.

Instrukcje

1
Aby polewa biszkoptowa, w dużej misce wymieszać mąkę, mąkę kukurydzianą, 1/4 szklanki cukru, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Pokroić w maśle i skrócić, aż mieszanina przypomina grube okruchy. Za pomocą widelca wymieszaj mleko i jajko, aby połączyć (nie mieszaj). Odstawić podczas przygotowywania nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Aby nadzienie brzoskwiniowe, Rozgrzej piekarnik do 177°. obficie posmaruj 7 × 11-calowe naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Podgrzać brzoskwinie, brązowy cukier, sok z cytryny, skrobię kukurydzianą, cynamon i szczyptę soli w średnim rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić brzoskwinie do wrzenia, często mieszając. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, mieszając, aż sos zgęstnieje i brzoskwinie zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią i jeżyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
6
Przenieść nadzienie do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
7
Użyj łyżki, aby zgarnąć około 2 łyżki ciasta i użyj innej łyżki, aby umieścić ciasto na wierzchu mieszanki owoców. Kontynuuj z pozostałym cieście, równomiernie pokrywając owoce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
8
Posypać wierzchy herbatników pozostałymi 2 łyżkami cukru granulowanego i piec przez 25 do 30 minut, lub aż ciastka będą złociste, a nadzienie będzie bąbelkowe i grube na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Ostudzić przez 10 minut, następnie podawać na ciepło z lodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
10
Jeśli używasz mrożonych jeżyn, nie rozmrażaj ich i wrzuć je z 2 łyżkami mąki przed połączeniem z brzoskwiniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
11
Patrick i Gina Neely są właścicielami Neely ' s Bar-B-Que w Memphis i gospodarzami kilku pokazów Food Network, w tym serii Down Home with The Neelys, jednego z najwyżej ocenianych programów debiutujących w popularnej sieci Food Network. Licealiści, którzy pogodzili się na 10-letnim zjeździe, są małżeństwem od 199
12
Mieszkają w Memphis z dwiema córkami.Paula Disbrowe współpracowała z Susan Spicer przy Crescent City Cooking i jest autorką Cowgirl Cuisine.

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Fess Parker Santa Barbara Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Nuty kwiatowe i kwiaty pomarańczy, mieszają się z zapachami cytrusów, brzoskwini, wiciokrzewu i lekkiej moreli na nosie. Na podniebieniu znajdziesz smaki brzoskwini, moreli i cytrusów. Te smaki łączą się, aby uzyskać suchy, ale dobrze zbalansowany Riesling.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn