Nigdy nie można mieć zbyt wiele południowych przepisów, więc dać Momma Daisy brzoskwinia i jeżyny Cobbler spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 733 kalorie. Na 2,75 zł za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 6. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz brzoskwinie, jajko, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 59%. Podobne przepisy to Placek brzoskwiniowo-jeżyn mama Daisy, Jeżyna Brzoskwiniowy Brukowiec, oraz Brukowiec Brzoskwiniowy Jeżyna.
Instrukcje
1
Aby polewa biszkoptowa, w dużej misce wymieszać mąkę, mąkę kukurydzianą, 1/4 szklanki cukru, proszek do pieczenia i sól.
Pokroić w maśle i skrócić, aż mieszanina przypomina grube okruchy. Za pomocą widelca wymieszaj mleko i jajko, aby połączyć (nie mieszaj). Odstawić podczas przygotowywania nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Aby nadzienie brzoskwiniowe, Rozgrzej piekarnik do 177°. obficie posmaruj 7 × 11-calowe naczynie do pieczenia.
Podgrzać brzoskwinie, brązowy cukier, sok z cytryny, skrobię kukurydzianą, cynamon i szczyptę soli w średnim rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić brzoskwinie do wrzenia, często mieszając. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, mieszając, aż sos zgęstnieje i brzoskwinie zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk Duds
Do Smarowania Wkładki
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Przenieść nadzienie do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej
7
Użyj łyżki, aby zgarnąć około 2 łyżki ciasta i użyj innej łyżki, aby umieścić ciasto na wierzchu mieszanki owoców. Kontynuuj z pozostałym cieście, równomiernie pokrywając owoce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
8
Posypać wierzchy herbatników pozostałymi 2 łyżkami cukru granulowanego i piec przez 25 do 30 minut, lub aż ciastka będą złociste, a nadzienie będzie bąbelkowe i grube na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I Pistacje
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
9
Ostudzić przez 10 minut, następnie podawać na ciepło z lodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
10
Jeśli używasz mrożonych jeżyn, nie rozmrażaj ich i wrzuć je z 2 łyżkami mąki przed połączeniem z brzoskwiniami.
Patrick i Gina Neely są właścicielami Neely ' s Bar-B-Que w Memphis i gospodarzami kilku pokazów Food Network, w tym serii Down Home with The Neelys, jednego z najwyżej ocenianych programów debiutujących w popularnej sieci Food Network. Licealiści, którzy pogodzili się na 10-letnim zjeździe, są małżeństwem od 199
12
Mieszkają w Memphis z dwiema córkami.Paula Disbrowe współpracowała z Susan Spicer przy Crescent City Cooking i jest autorką Cowgirl Cuisine.
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Fess Parker Santa Barbara Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.