Nigdy nie można mieć zbyt wiele południowych przepisów, więc dać Momma Daisy brzoskwinia i jeżyny Cobbler spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 733 kalorie. Na 2,75 zł za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 6. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz brzoskwinie, jajko, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 59%. Podobne przepisy to Placek brzoskwiniowo-jeżyn mama Daisy, Jeżyna Brzoskwiniowy Brukowiec, oraz Brukowiec Brzoskwiniowy Jeżyna.
Instrukcje
1
Aby polewa biszkoptowa, w dużej misce wymieszać mąkę, mąkę kukurydzianą, 1/4 szklanki cukru, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cp. Cebula
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Cukierki Ratujące życie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Pokroić w maśle i skrócić, aż mieszanina przypomina grube okruchy. Za pomocą widelca wymieszaj mleko i jajko, aby połączyć (nie mieszaj). Odstawić podczas przygotowywania nadzienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody, Usuń Wszystkie Małe Lub Zbyt Miękkie Jagody
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Aby nadzienie brzoskwiniowe, Rozgrzej piekarnik do 177°. obficie posmaruj 7 × 11-calowe naczynie do pieczenia.
Podgrzać brzoskwinie, brązowy cukier, sok z cytryny, skrobię kukurydzianą, cynamon i szczyptę soli w średnim rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić brzoskwinie do wrzenia, często mieszając. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, mieszając, aż sos zgęstnieje i brzoskwinie zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią i jeżyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Woda
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
6
Przenieść nadzienie do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
7
Użyj łyżki, aby zgarnąć około 2 łyżki ciasta i użyj innej łyżki, aby umieścić ciasto na wierzchu mieszanki owoców. Kontynuuj z pozostałym cieście, równomiernie pokrywając owoce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
8
Posypać wierzchy herbatników pozostałymi 2 łyżkami cukru granulowanego i piec przez 25 do 30 minut, lub aż ciastka będą złociste, a nadzienie będzie bąbelkowe i grube na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
9
Ostudzić przez 10 minut, następnie podawać na ciepło z lodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
10
Jeśli używasz mrożonych jeżyn, nie rozmrażaj ich i wrzuć je z 2 łyżkami mąki przed połączeniem z brzoskwiniami.
Patrick i Gina Neely są właścicielami Neely ' s Bar-B-Que w Memphis i gospodarzami kilku pokazów Food Network, w tym serii Down Home with The Neelys, jednego z najwyżej ocenianych programów debiutujących w popularnej sieci Food Network. Licealiści, którzy pogodzili się na 10-letnim zjeździe, są małżeństwem od 199
12
Mieszkają w Memphis z dwiema córkami.Paula Disbrowe współpracowała z Susan Spicer przy Crescent City Cooking i jest autorką Cowgirl Cuisine.
Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Fess Parker Santa Barbara Riesling z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.