Placek brzoskwiniowo-jagodowy Rocco Dispirito z imbirem i C

Placek brzoskwiniowo-jagodowy Rocco Dispirito z imbirem i C
Przepis Rocco Dispirito placek brzoskwiniowo-jagodowy z imbirem i C jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. Na 1,03 zł za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 8. Idź do sklepu i odbierz 1?3 szklanki odtłuszczonego mleka, zmielony imbir, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Podobne przepisy to Żeberka BBQ Szefa Kuchni Rocco Dispirito, Zapiekanka z chrupiącym Tunanem i zielonym groszkiem (Rocco Dispirito), oraz Meksykańska kukurydza z grilla Szefa Kuchni Rocco Dispirito.

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Purple Star Ancient Lakes Riesling z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Purple Star Ancient Lakes Riesling
Purple Star Ancient Lakes Riesling
Aromaty moreli i białych brzoskwiń przenoszą się przez słodkie podniebienie środkowe ze smakami suszonej moreli, owoców pestkowych i miodu. Zrównoważony na finiszu z naturalną kwasowością.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn