Placek brzoskwiniowo-jagodowy Rocco Dispirito z imbirem i C
Przepis Rocco Dispirito placek brzoskwiniowo-jagodowy z imbirem i C jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników Południowej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. Na 1,03 zł za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 8. Idź do sklepu i odbierz 1?3 szklanki odtłuszczonego mleka, zmielony imbir, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Podobne przepisy to Żeberka BBQ Szefa Kuchni Rocco Dispirito, Zapiekanka z chrupiącym Tunanem i zielonym groszkiem (Rocco Dispirito), oraz Meksykańska kukurydza z grilla Szefa Kuchni Rocco Dispirito.